Ställer ut på Skånsk Naturfotofestival

Nästa helg (16 – 17 mars) så är det Skånsk Naturfotofestival 2012 i Hässleholm. Jag har själv varit där under flera år och jag tycker det är en mycket trevlig tillställning som bland annat bjuder på intressanta föreläsningar med inspirerade bilder, företag som visar upp sig och fotoutställningar.

I år får 12 utvalda sydsvenska fotoklubbar ställa ut tillsammans med de som har föreläsningar och bildvisningar. Där kommer jag och Mikael Månsson representera Karlskrona Fotoklubb, som är en av de 12 klubbar som fick nöjet att ställa ut sina bilder.

Vernissagen är nu på lördag (17:e mars) kl 13.00, platsen är Hässleholms kulturhus. Jag kommer då vara där, så tänker ni gå på vernissagen så skulle jag tycka att det vore kul om ni kom fram och hälsade. Titta efter en lång rödhårig skåning med glasögon, så är chansen stor att det är jag. Karlskrona Fotoklubbs bilder hänger direkt till vänster när man kommer in i salen.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Ställer ut på Skånsk Naturfotofestival

 1. Jörgen Schön skriver:

  Tyckte väl att det var din bild jag såg på deras hemsida. Jag har bokat in mig hela lördagen så det finns säkert chans att vi ses på festivalen. Ska bli spännande att få se dina bilder i tryck. Vet inte vilket år i rad som jag besöker festivalen, men man brukar få sig en välbehövlig vitamininjektion av besöket så jag ser verkligen fram emot lördagen. Många spännande föreläsare och givetvis är det alltid lika inspirerande att få träffa likasinnade – ska bli riktigt trevligt!!

  Mvh, Jörgen

 2. jukkalausmaa skriver:

  Kul att du skall ställa ut! Jag hade gärna viljat se dina bilder i större format. Tyvärr måste jag avstå festivalen den här gånget, tiden räcker helt enkelt inte till. Lycka till! 🙂
  /Jukka

  • Gunnar Eriksson skriver:

   Det var tråkigt att du inte har tid, för det vore kul att få träffa dig. Men vissa perioder så är det mycket man ska hinna med och då får man välja även om det inte är lätt. Det kommer fler festivaler, så då kanske vi möts.

   /Gunnar

 3. jukkalausmaa skriver:

  … glömde visst: Underbar blå komposition du lagt upp!

 4. Christer K skriver:

  Testar igen att lämna kommentar 🙂
  Mycket roligt, lycka till med utställningen. Skulle varit kul och besöka festivalen och få se dina bilder live och i större format. Skulle också varit kul att ta del av vitamininjektionen…
  Härlig blå känsla du lagt upp, en favorit från din kalender, du hade den som ”titel” bild om jag inte minns fel :S
  Lycka till nu i helgen.
  /Christer K

 5. Christer K skriver:

  Aaaha nu vet jag varför. Din kommentars ruta kräver att jag loggar in…
  Men strunt samma nu är det löst 🙂
  Som sagt synd att Sverige är så avlångt annars så hade jag gärna passat på och besöka festivalen. Och kanske fått träffa personer som jag ”bara” mött genom kommentars fält och gästböcker på internet.
  Önskar åter lycka till med din utställning i helgen 🙂

  /Christer K

  • Gunnar Eriksson skriver:

   Vad bra att du löste problemet med att kommentera. Ja, det är lite långt att åka för din del. Själv känner jag att fotofestivalen i Vårgårda ligger lite för långt bort och ändå ligger det inte allt för långt borta, men ändå för långt för att köra fram och tillbaka på en dag.

   /Gunnar

 6. Kul! Hoppas det kommer mycket folk. Tyvärr kan inte jag och Lasse vara där i år eftersom jag är uppbokad med annat. Lycka till med utställningen.

  /Anna

 7. Läckert ljust fält i det blå! Vackert!

  🙂 Lasse

  • Gunnar Eriksson skriver:

   Tack Lasse, Det var smältande snö på sjö som gjorde dessa fina mönster. Jag misstänker att även vinden hade ett finger med i spelet då snön låg på sjön.

   /Gunnar

 8. Johan Stadling skriver:

  Roligt med din utställning! Hade jag haft tiden, så hade jag nog åkt ner!

  Lycka till, hoppas du får en fin festival!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s